Siyaset

Milletvekili Kaplan’dan Özalan’a destek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a destek çıktı. Kaplan, “Meclis kürsüsünden terör propagandası yapamazsınız, buna asla izin vermeyiz!” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a destek çıktı. Kaplan, “Meclis kürsüsünden terör propagandası yapamazsınız, buna asla izin vermeyiz!” dedi.

KABUL EDİLEMEZ BİR OLAY YAŞANDI

TBMM Genel Kurulu’nun Can Atalay ile ilgili olağanüstü toplantısındaki arbedede yumruk yumruğa kavga eden TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ile AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a kınama cezası verildi. Yaşanan bu olayın ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a destek çıktı. Kaplan, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, kabul edilemez bir olay yaşandı. “

SORUMSUZ AÇIKLAMALAR GERİLİMİ TIRMANDIRDI

“Meclis çatısı altında, milletimizin temsilcilerinin fikirlerini medeni bir şekilde ifade etmesi gerekirken, Ahmet Şık tarafından yapılan sorumsuz açıklamalar gerilimi tırmandırdı. Meclis kürsüsünden terör propagandası yapamazsınız, buna asla izin vermeyiz! Halkın iradesi ile seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret edemez, milletvekillerine küfredemezsiniz. Duruşumuz nettir.”

SÖYLEMLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM

“Ahmet Şık’ın bu tür açıklamaları, yalnızca demokrasiye değil, milletimizin birlik ve beraberliğine de zarar vermektedir. Terör örgütlerine göz kırpan, provokatif söylemleri reddediyoruz. TBMM, milletin iradesinin tecelligahıdır; terör propagandası yapma yeri değildir! Sorumluluk bilinci olmayan bu tür eylemleri ve söylemleri şiddetle kınıyorum” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x