Manşet

Milletimizin gurur dolu 102 yıllık zaferi

MÜSİAD Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başaran, “30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MÜSİAD Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başaran, “30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir” dedi.

TOPYEKÛN BİR MÜCADELE

Başaran, 30 Ağustos’un, 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan destansı bir mücadele olduğunu vurguladı. Başaran, 30 Ağustos Zaferi’nin, ülkenin bağımsızlık ve bütünlüğüne yönelik tehditlere karşı verilen topyekûn bir mücadelenin simgesi olduğunu belirterek, “30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğidir” dedi.

COŞKUYLA BAYRAMI KUTLUYORUZ

Mesajında, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitleri saygı ve minnetle anan Başaran, ülkenin dirliği ve birliği için mücadele eden güvenlik güçlerine muzafferiyetler diledi. Başaran, 30 Ağustos ruhunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğe emin adımlarla yürümesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Bu kutlu mirasa sahip çıkmak ve Cumhuriyet’imizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için kararlıyız,” ifadelerini kullandı. “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyor, milletimizin gururunun daim olmasını temenni ediyorum,” diyerek mesajını sonlandırdı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x