Siyaset

MHP İl Başkanı Abalı Güven Tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanlığı olağan kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan İl Başkanı Murat Abalı yeniden il başkanlığına seçildi.

HABER: YELİZ ERDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Bir düğün salonunda düzenlenen kongrede, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün divan başkanlığını yaptığı kongrede ayrıca partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

MHP İl Başkanı Murat Abalı teşekkür ederek,

“Biz vatan, millet diyenlerdeniz. Bu makam gelip geçici bizlerde bir gün bu bayrağı başka arkadaşlarımıza devredeceğiz. Geçmişte bu makama hizmet eden herkesten Allah razı olsun. İl başkanlığımız döneminde çok önemli bir seçim atlattık. Mümkün değil dediler ama biz teşkilat olarak birlik beraberlik içerisinde başarıya inandık.

Sürecin sonunda başardık. Cumhur ittifakı içerisinde bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin öngörüsü, Cumhurbaşkanımızın takdiri ile yol yürüdük. Cumhur ittifakının paydaşlarına selam olsun. Devlet, Millet var oldukça bu birliktelik ilelebet devam edecek. Toyumuza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kırıkkale’de daha güzel işler başaracağız. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Yerel seçimler daha önemli, başarımızı tescil etmek adına tüm belediyeleri Cumhur ittifakı içerisine koymalıyız.

Tek hedefimiz tüm belediyelerde ülkücü kadroların göreve gelmesidir. Kırıkkale ülkücü hareketin kalesidir. Bu dönem mevcut olan 4 belediyemizi korumakla beraber merkez dahil 11 belediyeye çıkaracağız” dedi.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise

“Genelde iktidar olan Cumhur ittifakının yerelde de iktidar olması için tüm teşkilatlar olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz. Diyar diyar Anadolu çalışmalarımız tüm teşkilatlarımızda artarak devam edecek. İl başkanımız göreve geldiği günden itibaren önemli çalışmalara imza attı. Yeni dönemde de bu çalışmaları devam ettireceğine inanıyorum. Yerel yönetimlerde 4 belediyeyi korumak ve geri kalan 7 belediyemizi de partimize kazandırmak için çalışmalarımız sürecek. İnşallah kazanan Cumhur ittifakı olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız ile sayın genel başkanımız arasındaki ittifak günü kurtarmak değil gelecek nesillerimiz için kurulmuş bir ittifaktır. İttifak ruhunu korumak için bu zamana kadar üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İŞTE YÖNETİM

Yapılan seçim sonrası İl Başkanı Murat Abalı’nın yönetiminde Cemal Piliç, Cahit Doğan, İrfan Arısan, Yetiş Yağlı, Ömer Şansal, Menderes Eray, Nuri Yılmazer, Buket Erman, Hanifi Atmaca, İsmail Kuplay, Ali Rıza Maltaş, Recep Ünal, Bahadır Karayel, İlyas Çakıroğlu, Enver Tufan, Eren Saygılı, Korhan Özaydın, Yıldırım Pehlivanlı, Berat Şahin ve Paşa Cebeci görev aldı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu