Manşet

Mahmut Çorumlu’dan İkinci Kez Guguk Kuşu Paylaşımı

FETÖ'nün korkulu rüyası Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu işaret etti! "Yeniden yine guguk kuşları"

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken bir paylaşımla gündeme geldi. Çorumlu, X platformunda 2023 yılında yaptığı bir paylaşımı yeniden alıntılayarak, gücünü ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İKİNCİ KEZ GUGUK KUŞU PAYLAŞIMI
Mahmut Çorumlu, 2023 yılında yaptığı bir paylaşımda “Yine Guguk kuşları… o kadar çok ki artık ayırt etmekte zorlanıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı. Çorumlu, bu paylaşımını yeniden alıntılayarak, “Yeniden, yine guguk kuşları.” diye yazdı. Bu paylaşım, kamuoyunda büyük ilgi uyandırdı ve Çorumlu’nun mesajının derinliğine dair çeşitli yorumlar yapıldı.

GÜÇLÜ MESAJ VE KARARLILIK
Mahmut Çorumlu’nun paylaşımı, toplumda var olan ve sürekli tekrar eden sorunlara dikkat çekerken, aynı zamanda bu sorunlarla mücadeledeki kararlılığı ve azmi simgeliyor. Çorumlu, bu metaforik ifade ile çevresindeki olumsuzluklara ve zorluklara rağmen yılmadan, aynı sorunlarla tekrar tekrar karşılaşsa bile mücadeleye devam edeceğini vurguluyor.

ÖVGÜ VE TAKDİR
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu’nun bu güçlü mesajı, halk tarafından takdirle karşılandı. Görevde bulunduğu süre boyunca sergilediği kararlı duruş ve mücadele azmi, Çorumlu’nun ne kadar özverili ve cesur bir lider olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Güvenlik güçlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutan, halkın güvenini kazanan Mahmut Çorumlu, emniyet teşkilatının en saygın isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

KRİPTO FETÖ’CÜLERİ İŞARET EDİYOR
Çorumlu’nun bu mesajıyla kendilerini gizlemeye çalışan kripto FETÖ’cüleri işaret ettiği belirtiliyor. FETÖ’cüler varlıklarını sürdürmek amacıyla farklı gruplara sızdıkları için “guguk kuşları” olarak anılıyor. FETÖ’cülere ilham veren guguk kuşunun özelliği de ilginç: Birçok guguk kuşu türü kuluçkaya yatmak yerine, yumurtasını kuluçkadaki bir başka kuşun yuvasına koyuyor. Kuş fark etmesin diye de yuvadaki yumurtalardan birini dışarı atıyor. Yumurtadan en önce çıkan yavru guguk kuşu yiyeceğini bölüşmemek için kalan yumurtaları yuvadan atıyor. Biraz palazlanınca da yuvayı yıkıp gidiyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x