Siyaset

Kutluca: “Siyonist katiller elbet hesap verecektir!”

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı insanlık dışı saldırılarını kınadı. Kutluca, “Suçsuz günahsız çocukları öldüren Siyonist katiller, elbet bunun hesabını verecektir” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı insanlık dışı saldırılarını kınadı. Kutluca, “Suçsuz günahsız çocukları öldüren Siyonist katiller, elbet bunun hesabını verecektir” dedi.

BÜTÜN SAVAŞ SUÇLARINI İŞLEMİŞTİR

Kutluca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İsrail’in 7 Ekim’den itibaren Gazze’de başlattığı işgal maalesef ki tüm acımasızlığı ile devam etmektedir. Yakın tarihin en acımasız ve en vahşi işgali; bugüne kadar on binlerce mazlumun canını almıştır. Siyonist rejim kadın, çocuk, yaşlı demeden hunharca bir şekilde katliamlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Hastaneleri, camileri, kiliseleri, okulları ve mülteci kamplarını dahi hedef alan terör devleti; tüm dünyanın gözü önünde bütün savaş suçlarını işlemiştir. İsrail hapishanelerinde Filistinli mazlumlara uygulanan işkence ve tecavüzler ise artık uygulanan zulmün ne denli korkunç olduğunu gözler önüne sermektedir.”

İNSANLIK DIŞI SOYKIRIM VAR

“Evet! Gazze’de bir soykırım vardır ve bu soykırım tüm dünya devletlerinin gözü önünde yapılmaktadır. Srebrenitsa’da, Karabağ’da, Yemen’de ve nice İslam ülkesinde yaşananlar bugün Gazze’de tekrar etmektedir. İnsanlığın, vicdanın ve uluslararası hukuk ilkelerinin yok sayılarak işlendiği bu katliamlar, şimdiden tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. İsrail barışı, huzuru ve uluslararası hukuku hedef alarak tüm dünyayı büyük bir kaosa çekmektedir.

Bütün bunlar yaşanırken bizler Batı’nın ikiyüzlü tutumuna bir kez daha şahit olduk. Rusya-Ukrayna savaşında tüm dünyayı ayağa kaldıran ABD ve Batı; aylardır uygulanan soykırımı açıkça desteklediğini her fırsatta dile getirmiştir.”

ADALET DİVANI SAVAŞ SUÇU İŞLEDİ

“Sözde demokrasinin ve medeniyetin beşiği olanlar; uygulanan kan dondurucu vahşete alkış tutmaktadır. Bizler ne Anglosaksonları ne de ABD’yi bugün tanımadık. Soykırımla, işkencelerle ve katliamlarla maruf olanların İsrail’i desteklemesi bizleri şaşırtmamıştır. Tarihleri kötülükle yazılanların, bugün Netanyahu’ya alkış tutması sadece ve sadece Batı’nın gerçek yüzünü göstermiştir. Geçmişinde Leopold, Hitler, Mussolini ve daha nice caniler bulunduranlar tabiî ki de Netanyahu’yu alkışlayacak, zulme destek verecektir.

Uluslararası Adalet Divanı’nın bile savaş suçu işlendiğine hükmettiği bir dönemde soykırımı açıktan desteklemek İsrail’i daha da cesaretlendirmiştir. Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde bir kahraman gibi karşılanması ise işgale verilen desteği bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir.”

FİLİSTİN DAİMA VAR OLACAKTIR

“Bugün Türkiye’nin 81 ilinde meydanları dolduran kardeşlerimiz, Şehit Komutan İsmail Haniye’nin bizler için vasiyet olan isteğini yerine getirmektedir. Buradan bir kez daha kendisine ve Filistin için canını ortaya koyarak şehadete eren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Filistin davası, hepimizin davasıdır ve zafer Allah’ın izniyle bizlere nasip olacaktır.“Nehirden denize özgür Filistin”bir hayal değil, bir hakikattir ve bu hakikat mutlaka gerçekleşecektir. Buradan bir kez daha en gür sesimizle haykırıyoruz; Bir Filistin vardı Bir Filistin gene var ve daima var olacak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x