Siyaset

“Küçük Sanayi Sitesi” Yeniden İhaleye Çıkacak

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ederek daha önce düşük teklifler nedeniyle iptal edilen Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ederek daha önce düşük teklifler nedeniyle iptal edilen Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Küçük Sanayi Sitesi Projesi’nin yakın zamanda tekrar ihaleye çıkacağını belirten Milletvekili Kaplan; “Daha önce ihaleye çıkan fakat aşırı düşük teklifler sebebiyle iptal edilen Küçük Sanayi Sitesi Projesi ihalesinin yenilenmesini talep ettik. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konu ile yakından ilgilenip, en yakın zamanda yeniden ihaleye çıkılması için talimat verdi” dedi. Şehrimizdeki konut ihtiyacını dile getiren Milletvekili Kaplan, toplu konut projesi ile ilgili talepte bulundu. TOKİ Başkanı Ömer Bulut ise ziyaretin ardından ivedilikle çalışmaların başlaması için ilgili birimlere talimatlarını iletti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x