Eğitim

KKÜ’de Endonezya ile Ortak Proje Çalışmaları Devam Ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Dünyanın farklı coğrafyalarındaki kardeş üniversitelerle proje bazlı çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) ile Endonezya’nın önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Gadjah Mada Üniversitesi arasındaki iş birliği çalışmaları uyum içerisinde devam ediyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gadjah Mada Üniversitesi Tıp ve Mühendislik Fakülteleri bir araya gelerek Tıp Eğitiminde Yapay Zeka ve Sanal Uygulamaların kullanımı üzerine ortak proje fikirlerini değerlendirdi.

Çevrim içi düzenlenen toplantıya Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Keskin, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz,  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Payidar Akgüngör, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Atike Tekeli Kunt, Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Buğra İlhan ve Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer katılırken; Gadjah Mada Üniversitesinden Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Proje Sorumlusu Dr. Datu Respatika, Mühendislik Fakültesi Koordinatörü Prof. Dr. Bertha Maya Sopha, Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Dr. Puji Astuti ve Dış İlişkiler Biriminden Maylany Eka Putri, Adhe Nurcahyarini ve Alfatika Aunuriella Dini katıldı.

Toplantı katılımcıların ortak proje fikirlerinin değerlendirilmesi ve karşılıklı görev dağılımının yapılması ile sona erdi.

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu