Gündem

Kızılay’ın Çalışmaları ve Ramanların Sorunları Vali Makas’a İletildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler, Kırıkkale Romanlar Dernek Başkanı Kadir Gezici ve dernek yönetimi Kırıkkale’ye Vali olarak atanan Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Ziyarette Kızılay Kırıkkale İl Merkezinin ilimizde yaptığı çalışmalardan ve romanların sorunlarının da istişare edildiğini belirten Kızılay İl Başkanı Mustafa İşler şunları söyledi; “İlimize Vali olarak atanan Kırıkkale Valimiz Sayın Mehmet Makas beyi makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizi Kırıkkale Romanlar Dernek Başkanı Kadir Gezici ve dernek yönetimi ile birlikte hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ziyarette bizleri çok sıcakkanlı karşılayan Sayın Valimiz ile Kızılay İl Merkezimizin dezavantajlı aileler için yaptığımız çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verdik.  Kırıkkale’de yaşayan Romanların sorunları ve bu sıkıntı ve sorunlarla ilgili istişare yaptık” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu