Gündem

Kızılay’dan Müdür Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi Başkanı Mustafa İşler,  Yönetim Kurulu ve Genç Kızılay ilimize İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mustafa Emre Başbuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Yapılan ziyarette Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezinin ilimizde yaptığı çalışma ve faaliyetlerden de bahseden Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler “Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi Yönetim Kurulumuzla beraber İlimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın İl Emniyet Müdürümüze yeni görevinde başarılar diledik. Sayın İl Emniyet Müdürümüze Kızılay olarak ilimizde yaptığımız faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi verdik. Yapılan çalışma ve faaliyetlerden çok memnun kalan İl Emniyet Müdürümüz takdirlerini belirttiler. Bizlerde Sayın İl Emniyet Müdürümüze hayırlı olsun diler, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu