Gündem

Kızılay’dan İhtiyaç Sahiplerine Erzak Ve Un Yardımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi yaptığı yardımlarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.  Yıl boyunca aralıksız yardımlarını sürdüren Kızılay ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kızılay ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için erzak, et konserve, eşya, un, sağlık yardımı, nakdi yardım ve kira yardımı gibi yardımlarla ailelerin yaralarını sarıyor. Yapılan yardımlarla ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler şu ifadelere yer verdi;

“Kızılay olarak gariplerin, kimsesizlerin, dertlilerin sığınağı olduk. Gece gündüz demeden, yağmur kar demeden ailelerimizin sıkıntılarını gidermek için çabalıyoruz. Gerek kendi ilimizde yaşayan dezavantajlı ailelerimizin, gerekse depremlerden dolayı ilimizde misafir ettiğimiz ailelerimizin yanında oluyoruz. Evinde yiyecek erzağı olmayan, pişirecek yemeği olmayan kardeşlerimizin elinden tutuyoruz. Gönlü yaralı kardeşlerimize erzak, et konservesi ve un dağıtımlarımız aralıksız devam ediyor.

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezimize gelerek ihtiyaçlarını bildiren 5 ailemize daha yardım eli yine Kırıkkale’mizin hayırseverleri tarafından giderildi” dedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu