Genel

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Can’dan Kırıkkale’ye Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesini bugün Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can ve Türk Kızılay Ankara Şube Başkanı Dr. Mehmet Sılay ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can, Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler “Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can ve Türk Kızılay Ankara Şube Başkanı Dr. Mehmet Sılay Şubemizi ziyaret ederek toplantı yaptılar. Toplantıda Kızılay’ın ilimizde yürüttüğü faaliyet ve projeler hakkında bilgiler verdik. Toplantıya katılan Kırıkkale Temsilci koordinatörleri, Kızılay Engelli Birimi Başkanı, Genç Kızılay Başkanı ve Gönüllüler ile birlikte istişare yapıldı. Kırıkkale İl Merkezinin faaliyetlerini takdirle yakından takip ettiklerini belirterek başarılar dileyen Şükrü Can Bey’e ve Türk Kızılay Ankara İl Başkanı Dr. Mehmet Sılay’a bizlerde teşekkür ederiz” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu