Gündem

Kızılay Yine Baba Gibi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gece gündüz demeden insanların hayatlarına dokunmak için çalışıyor. Kızılay ilimizde yaptığı faaliyet ve çalışmalarla binlerce ailenin yardımına koştu ve koşmaya da devam ediyor.

HABER:YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak seçilen ve beşinci yılını tamamlayan Başkan Mustafa İşler göreve geldiği günden beri dur durak bilmeden ailelerin dertleri ile uğraşıyor. Başkan İşler ailelerle bire bir konuşarak ve evlerine hane ziyaretleri yaparak ailelerin problemlerinin çözümü için çabalıyor. Başkan İşler bu hafta da yaptığı hane ziyaretleri sırasında karşılaştığı durum karşısında duygu dolu anlar yaşadığını belirterek şunlar söyledi;

KIZILAY’A GELEN HER BİR AİLEMİZİ ÖZ KARDEŞİM GİBİ GÖRÜYORUM

“İnsan olmanın en büyük güzelliği paylaşmaktır. Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı olarak seçildiğim günden bu yana görevimin sorumluluğunu yerine getirmek için  elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Bu süre zarfında İlimizde yaşayan kardeşlerimizin dertlerini, sıkıntılarını, problemlerini çözmek için bir çok faaliyet ve çalışmalar yaptık. İhtiyaç sahibi ailelerimiz ile bire bire konuşarak ve ev ziyaretleri yaparak acılarına ortak olduk.

KEMİK HASTASI KIZIMIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Yine bir dertli ailelerimizin dertlerine derman olmak için yaptığımız hane ziyaretlerinde karşılaştığımız durum bizleri derinden üzdü. Evin reisinin midesinde tümör var ve akciğer, astım hastası olduğu için çalışamıyor. Evde beş kişi yaşıyorlar. Eşi ev hanımı ve üç çocuk var. Evin camları kırık. Yerlerde halı yok ve yatacak yatakları da yok. Üstelik 18 yaşında olan kız çocuklarından birisi kemik hastası ve yüzde 100 engelli.  Ziyaretimiz sırasında beni yanına çağıran kızımız, annesinin dışarıda gezdirmesi için kendine tekerlekli sandalye istedi. Kızımızın hayalini hemen gerçekleştiriyoruz. Kızımıza genel merkezimizde tekerlekli sandalye talep ettik. En kısa zamanda gelecek inşallah.

Kızılay olarak ailemize hemen erzak, et konservesi ve hijyen kolimizi bırak. Ailemizin diğer ihtiyaçları için çalışmalara başladık ve en kısa zamanda özellikle pencerelerin takılmasını yapacağız” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu