Delice

Kırşehir Vali Yardımcısı Balcı,Başkan Çağları Ziyaret Etti

Kırşehir Vali Yardımcısı Sayın Alper Balcı ve Delice Kaymakamı Sayın Mehmet Melih Dalan, Çerikli Beldesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Erkan Çağlar ile bir araya geldiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehir Vali Yardımcısı Sayın Alper Balcı ve Delice Kaymakamı Sayın Mehmet Melih Dalan, Çerikli Beldesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Erkan Çağlar ile bir araya geldiler.

Vali Yardımcısı Alper Balcı, Başkan Erkan Çağlar’ın Beldede hızlı bir giriş yaparak dikkat çekici bir çalışma temposu sergilemiş Balcı, Çerikli’nin adeta bir şantiye alanına dönüştüğünü belirterek, bu çalışmaları tebrik etti.

Belediye Başkanı Erkan Çağlar, ziyaret sırasında Çerikli Beldesinde devam eden projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Beldede yapılan altyapı çalışmaları, yeni binaların inşası ve kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi gibi konularda önemli adımlar atıldığını ifade eden Çağlar, bu çalışmaların Beledemizin çehresini değiştirdiğini belirtti.

Kırşehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, Çerikli’deki gelişmeleri yakından takip edeceğini ve yapılan çalışmaların örnek teşkil ettiğini ifade etti. Balcı, “Belde’de hızlı bir şekilde yapılan bu çalışmalar, Çerikli’nin geleceği için büyük önem taşıyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar ve ekibini tebrik ediyorum. Çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Delice Kaymakamı Mehmet Melih Dalan da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerikli Beldemizin gelişimine katkı sağlayan projelerin destekçisi olacaklarını belirtti.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x