Yaşam

Kırkkaleliler Zafer Bayramını Oğuz Aksaç İle Çoştu

Kırıkkale'de, 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen konserde sahne alan sanatçılar, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen konserde sahne alan sanatçılar, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk milletinin bağımsızlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kırıkkale’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kırıkkale Belediyesi’nin özenle hazırladığı kutlamaların finalinde, Cumhuriyet Meydanı tarihi bir kalabalığa tanık oldu. Kırıkkaleliler, sevilen sanatçı Oğuz Aksaç’ın muhteşem performansıyla zaferin ruhunu doyasıya yaşadı.

Meydanı dolduran vatandaşlar, gece boyunca zafer coşkusunu hep birlikte paylaştı. Konser alanına gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer ve CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, halkla iç içe bu özel günü kutladı.

Oğuz Aksaç’ın sahneye çıkmasından önce Gökhan Tombak, Murat Aslan, Serkan Akdemir ve Ankara Seymenler ekibi de birbirinden keyifli performanslarıyla geceye renk kattı. Etkinliğin finalinde sahneye çıkan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Burada, bu coşkuyu paylaşan sizlerle birlikte olmak, gerçekten büyük bir mutluluk. Cumhuriyet kenti Kırıkkale, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyor ve bu manzara hepimiz için gurur verici. Bize bu cennet vatanı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

Başkan Önal, sahnede sergilenen performanslar için tüm sanatçılara teşekkür ederek, “Aramızda çok kıymetli sanatçımız Oğuz Aksaç var. Kendisiyle bu zafer gecesinde bir arada olmak bizler için büyük bir onur. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek sahneyi Oğuz Aksaç’a bıraktı.

Oğuz Aksaç’ın enerjik performansı, geceye damgasını vurdu ve Kırıkkaleliler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı unutulmaz bir coşkuyla kutladı.


Bir 1 kişi, aydınlatma ve kalabalık görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x