Manşet

Kırıkkale’yi Üzen Genç Ölüm!

İzmit Yahya Kaptan Uluçınar Caddesi'nde ikamet eden ve Kırıkkale Üniversitesi'nde tıp fakültesi öğrencisi olan Azer Gürgün (26), kaldığı apartmanın kazan dairesinde yaşamına son verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İzmit Yahya Kaptan Uluçınar Caddesi’nde ikamet eden ve Kırıkkale Üniversitesi’nde tıp fakültesi öğrencisi olan Azer Gürgün (26), kaldığı apartmanın kazan dairesinde yaşamına son verdi.

MEZUN OLAMADIĞI İÇİN

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Azer Gürgün’ün uzun süredir devam eden eğitim sürecinde yaşadığı zorluklar nedeniyle intihar ettiği öne sürüldü. 9 yıldır üniversite eğitimi alan ancak mezun olamadığı için bunalıma girdiği ileri sürüldü.

CENAZE NAMAZI FEVZİYE’DE

Azer Gürgün’ün intiharı sevenlerini yasa boğdu. İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan merhum Cem Gürgün’ün oğlu Azer Gürgün’ün cenazesi bugün (9 Temmuz) ikindi namazına müteakip Fevziye Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x