Spor

Kırıkkalespor’da İç Ve Dış Transferde Yeni Anlaşmalar Sağlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor bir taraftan antrenmanlarını sürdürürken, diğer taraftan iç ve dış transferde yeni anlaşmalar sağlandı.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Kırıkkale’nin profesyonel ligdeki tek temsilcisi Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde ilk etap kamp çalışmasını gerçekleştiren kırmızı-lacivertli ekipte morallerin yerinde olduğu gözleniyor. Çalışmalarına devam eden ekip sağlık kontrolünden geçti.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetim kurulu yaptığı açıklamada “Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Kulübüne vermiş olduğu desteklerinden dolayı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ersan Aslan’a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sinan Ayan ve Doç.Dr.Hakan Yapıcı’ya Yönetim Kurulu ve Teknik heyet adına  teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Transfer komitesi iç ve dış transferlerdeki görüşmelerini sürdürüyor. Yapılan görüşmelerde 3 futbolcu ile anlaşma sağlandı. İç transferde Buğra Şahiner ve Onur Çakmakcı ile anlaşma sağlanarak sözleşmeler yenilendi. Diğer taraftan Dış transferde ise Eynesil Belediyespor’dan Sağ Bek Oyuncusu Bekir Mustafa Meral ile anlaşma sağlandı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu