Genel

KIRIKKALE’NİN ÖNCÜ’SÜNDEN BÜYÜK KAMPANYA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Hatay Öncü Dürüm de Büyük kampanya. 1 Aralığa kadar gel al siparişlerde Hatay Öncü Dürüm 55 TL, Hatay Öncü Zurna Dürüm 75 TL, yarım ekmek arası tavuk dürüm + ayran 30 TL ve Gobit ekmek arası 30 TL olarak indirimli alabilirsiniz.

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Hatay Öncü’de Büyük Kampanya 1 Aralığa kadar vereceğiniz gel al siparişlerinizde indirimli kampanya başladı. 7 yıldır Kırıkkale’de hizmet veren Hatay Öncü Dürüm özel sosları ile damaklarda yer edinmeyi başardı. Kırıkkale halkının vazgeçilmez dürümü haline gelen Hatay Öncü Dürüm; Yemeksepeti, Getiryemek ve Trendyolyemek’te gece 24:00’e kadar online siparişe açık. Gel al siparişlere özel; Hatay Öncü Dürüm 55 TL, Hatay Öncü Zurna Dürüm 75 TL, yarım ekmek arası tavuk dürüm + ayran 30 TL ve Gobit ekmek arası 30 TL olarak indirimli alabilirsiniz. Serkan Ercan ve Adem Ercan işletmeliğinde İskenderun dönerinin en lezzeti hali “Öncü döner” Kırıkkale’de sevilen lezzetler arasında yerini aldı, sizde hemen sipariş verebilirsiniz.

Alo Sipariş: 0318 202 1234

Adres: Yenidoğan Mahallesi, Zafer Caddesi 18/A,  Merkez/Kırıkkale

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x