Gündem

Kırıkkale’nin Nüfusunu Artıracağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek sohbet etti, gündeme dair sorularını cevaplandırdı.

HABER: TAHİR ERDEM

“Bizim şiarımız “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıdır. Önceliğimiz insandır.” diyerek konuşmasına başlayan Vali Makas, Türkiye’de asayiş olayları yönünden güvenli şehirlerarasında Kırıkkale’nin ilk onlarda yer aldığını ve nedeninin de Kırıkkale insanının güzelliğinden kaynaklı olduğunu ifade etti.

Kırıkkale’nin devletine ve milletine bağlı, güvenlik güçlerine saygılı insanlardan oluşan bir şehir olduğunu belirten Vali Makas Kırıkkale’nin nüfusunu eski yıllarda ki gibi artırmak için istidamın, yatırımcı sayısının artırılmasının ve köylerin refah düzeyinin yükseltilerek eski canlılığına kavuşturulmasının önemli olduğuna değindi.

Kırıkkale’nin, Türkiye’nin son 20 yılda kazanmış olduğu büyüme ivmesini yakalayan bir il olduğuna belirten Vali Makas konuşmasının devamında “ Güzel çalışmalar yapılmış. Daha güzel hale nasıl getirebiliriz, onun çalışmasını yapacağız. Hedef olarak belirttiğim her işi yapmak için birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

Kamu yönetiminde vatandaşı memnun eden devletin başarılı olduğuna değinen Makas “Biz bunu devam ettireceğiz. Beraber yönetme anlayışında da en yakın paydaş olarak, basın olarak sizi yanımızda görmek istiyoruz. “ dedi.

Basın camiası olarak toplumsal olaylar hakkında devletin her şeyden zamanında bilgilendirilmesinin önemli olduğunu ifade eden Vali Makas program sonrası Basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Programa Vali Mehmet Makas’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu