Asayiş

Kırıkkale’nin Güvenliği Değerlendirildi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı'nda, Kırıkkale’nin huzur ve güvenliğinin sağlanması için alınan tedbirler masaya yatırıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı’nda, Kırıkkale’nin huzur ve güvenliğinin sağlanması için alınan tedbirler masaya yatırıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Toplantıda, vatandaşların huzurlu bir yaşam sürmeleri için tüm kurumların koordineli çalışması gerektiği vurgulandı. Vali Makas, yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’mizde huzur ve güven ortamını sağlamak öncelikli görevimizdir. Bu doğrultuda, tüm güvenlik güçlerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Toplantıda, ilimiz genelinde alınan güvenlik tedbirlerini değerlendirdik ve eksikliklerimizi gidermek için yeni kararlar aldık. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

TOPLANTIDA NELER KARARLAŞTIRILDI?

Sokak suçlarıyla mücadele, uyuşturucu ile mücadele, trafik güvenliği gibi konularda alınacak yeni önlemler ele alındı. Terörle mücadele: İldeki terörle mücadele çalışmaları ve alınacak ek tedbirler görüşüldü. Afetlere hazırlık konusunda olağanüstü durumlara karşı alınacak önlemler ve koordinasyon görüşüldü. Polis-vatandaş ilişkilerinin güçlendirilmesi, şikayetlerin daha hızlı çözülmesi konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ DAİMA GÖREVDE

Kırıkkale Valiliği, vatandaşlardan güvenlik güçleriyle işbirliği yapmaları ve şüpheli durumları hemen bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu. Ayrıca, vatandaşların kendi güvenlikleri için de dikkatli olmaları ve alınan tedbirlere uymaları gerektiği vurgulandı. Toplantının ardından yapılan açıklamada, Kırıkkale’de güvenlik güçlerinin 7/24 görev yaptığı ve vatandaşların huzuru için her türlü tedbiri aldığı belirtildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x