Eğitim

Kırıkkale’nin Efsane Müdürü Emekli Oldu

Kırıkkale’de eğitim camiasında 43 yıl hizmet veren, bir dönem Türk Hava Kurumu şube başkalığı görevinde de bulunan Aydın Keleş, emekli oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de eğitim camiasında 43 yıl hizmet veren, bir dönem Türk Hava Kurumu şube başkalığı görevinde de bulunan Aydın Keleş, emekli oldu.

39 YIL BOYUNCA MÜDÜRLÜK YAPTI

Eğitim camiasının yakından tanınmış simaları arasında yer alan, bir dönem Türk Hava Kurumu şube başkalığı görevinde de bulunan Aydın Keleş, emekli oldu. Eğitim camiasında 43 yıl hizmet veren Aydın Keleş, yaş haddinden dolayı eğitim camiasına veda etti. 43 yıllık eğitimci hayatının 39 yılını müdürlük 4 yılı da öğretmenlik olarak geçiren Aydın Keleş Kırıkkale’de değişik okullarında idareci olarak görev aldı.

KIRIKKALE’NİN İLK RESMİ HAKEMİYDİ

Kırıkkale’de eğitim camiasında binlerce öğrenci yetiştiren ve görev yaptığı okullarda sosyal ve kültürel etkinliklerle ön plana çıkan eğitimci Aydın Keleş, aynı zamanda da sporla yakından ilgilendi. Eğitimci Keleş, geçmiş dönemlerde Kırıkkale’nin ilk resmi futbol hakemi olmuştu. Spor kulüplerinde görev alan ve birçok şampiyonluklar yaşayan Keleş, 8 yıl Türk Hava Kurumu Kırıkkale Şube Başkanlığı görevinde bulundu. Eğitim alanında Kırıkkale’de büyük hizmetlere imza atan Aydın Keleş, bundan sonraki hayatını emekli olarak sürdürecek.
kirikkalenin-efsane-muduru-emekli-oldu2.jpg

kirikkalenin-efsane-muduru-emekli-oldu3.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x