Kültür Sanat

Kırıkkaleliler Festivalde Buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kırıkkale Gecesi programı düzenlendi.

HABER: YELİZ ERDEM

Etimesgut Türk Beyleri Meydanı’nda düzenlenen programa Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Keskin ve Kırıkkaleliler katıldı.

Programda Kırıkkaleliler ile hasret giderdiklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “Mutfağımızdan halayımıza kadar tüm değerlerimizin tanıtıldığı festivale hemşehrilerimizin ilgisi de bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Kırıkkale kültürünün tanıtımına büyük katkı sağladığına inandığımız Kırıkkale Gecesini tertip eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e ve Kırıkkale İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Abdullah Polat ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca Kırıkkale gecesinde bizleri yalnız bırakmayan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Sayın Osman Boyraz Bakanımıza da teşekkür ederim” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu