Genel

Kırıkkale’de Vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Kırıkkale’nin ekonomisine değer katan ve her alanda yatırım için çalışma gerçekleştiren vergi rekortmeni firmalar ödüllendirildi. Vergi rekortmeni firmalar ve ihracatçı firmalara plaket verildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ekonomisine değer katan ve her alanda yatırım için çalışma gerçekleştiren vergi rekortmeni firmalar ödüllendirildi. Vergi rekortmeni firmalar ve ihracatçı firmalara plaket verildi.

BAŞARI PLAKETİ VERİLDİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen törende şehrin ekonomisine katkı sağlayan vergi rekortmeni firmalar ile ihracatçı firmalara plaket verildi. İl ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı Kırıkkaleli firmalar ödüllendirildi. 2023 yılı vergi rekortmeni 10 firma ile ihracat rakamları ile ilk 10’a giren firmalara Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından plaket verildi.

kirikkalede-vergi-rekortmenleri-odullendirildi-4.jpg

VERGİNİN AZI DA ÇOĞU DA ÖNEMLİDİR

KTSO Konferans salonunda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, il ekonomisine sağladıkları katkı, üretim ve istihdamdan dolayı 2023 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi sıralamasında Kırıkkale’de ilk 10’a giren firmalara teşekkür etti. “Verginin azı da çoğu da önemlidir. Ancak asıl olan gerçek vatanseverliğin göstergesi olan vergi yükümlülüğünü layıkıyla yerine getirmektir” şeklinde konuşan Başkan Varlı ihracat yapan firmaların da şehrimiz ekonomisine büyük katkıları olduğunu, ihracat rakamlarının önümüzdeki dönemde daha da artmasını umut ettiklerini söyledi.

kirikkalede-vergi-rekortmenleri-odullendirildi-2.jpg

VERGİ REKORTMENİ FİRMALAR

Törende vergi rekortmeni firmalara plaketlerini KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, İhracatçı firmalara ise KTSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik takdim etti. 2023 yılında ödedikleri kurumlar ve gelir vergisiyle ilk 10’a giren firmalar Nomac Enerji Üretim Ltd. Şti, Bahadır Kimya AŞ, Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi AŞ, Realite Evcil Hayvan Ürünleri, Sinerji Yüksek Teknoloji AŞ, Elif Otomobil, Doğan Buyruk Tarım Makineleri Ltd. Şti., Doğuş İnşaat, Aytekin Ticaret, Erdoğan Kardeşler Nakliyat Ltd. Şti., İhracatçı Firmalar ise DSA Tarım Ürünleri, Emniyet Sanayi Zirai Aletler Ltd. Şti., Çanga Savunma Ltd. Şti., Yıldız Polietilen Ltd. Şti., Sezgin Çelik Döküm Ltd. Şti., ŞDL Zincir Ltd. Şti., Tosunlar Un Ltd. Şti., Bahadır Kimya AŞ, Sinerji İleri teknoloji AŞ. Akçay Kolonya Ltd. Şti., Yanar Kazan Makine Ltd. Şti.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x