Spor

Kırıkkale’de Spor Kompleksi Yükseliyor

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, 3 bin 500 kişilik spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Güneş, inşaatta çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, 3 bin 500 kişilik spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Güneş, inşaatta çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BRANŞLAR İÇİN SAHALAR BULUNUYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş Kırıkkale ve Kırıkkale sporu için büyük bir öneme sahip olan 3500 kişilik spor kompleksimizin inşaatında incelemelerde bulundu.

kirikkalede-spor-kompleksi-yukseliyor-2.jpg

Yapımı tüm hızıyla devam etmekte olan komplekste; 3500 kişilik spor salonu, 2 adet basketbol ve voleybol sahası, 8 adet ferdi branşlar için antrenman salonu Müsabakalarda Sporcular için ısınma Salonu, Kondisyon Salonu bulunmaktadır.

BÜYÜK BİR DEĞER KATACAK

Güneş, spor kompleksinin en kısa sürede tamamlanarak Kırıkkale halkının hizmetine sunulacağını belirtti. Bu tesis, Kırıkkale’deki spor faaliyetlerini ileriye taşıyacak ve şehre büyük bir değer katacak.

kirikkalede-spor-kompleksi-yukseliyor-4.jpg

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Spor kompleksimiz tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale’ye büyük değer katacaktır” diyor. Bu tesis, şehrin spor altyapısına önemli bir katkı sağlayacak ve Kırıkkale’yi sporun merkezi haline getirmeye yardımcı olacak.

HEYECAN ARTIYOR!

Kırıkkale halkı, spor kompleksinin tamamlanmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Bu tesis, şehre yeni sporcular kazandıracak ve Kırıkkale’nin spor camiasında adından söz ettirmesine katkıda bulunacak. Kırıkkale’de sporun gelişmesine ve ilerlemesine katkıda bulunacak bu dev spor kompleksi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x