Asayiş

Kırıkkale’de Şok Eden Silahlı Saldırı Şahıs Ağır Yaralı

Kırıkkale'de husumetlisi tarafından silahlı saldırıya şahıs, sırtından vurularak ağır yaralandı. Olay sonrası can havliyle otomobiliyle kaçarak emniyete sığındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Şok Eden Silahlı Saldırı Şahıs Ağır Yaralı

Kırıkkale, Ovacık Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıyla sarsıldı. Husumetli olduğu kişi tarafından sırtından vurulan E.A., ağır yaralı halde İl Emniyet Müdürlüğü’ne sığındı.

Saldırının Detayları

Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, husumetli olduğu E.A.’nın bulunduğu otomobile dört el ateş etti. Kurşunlar, otomobilin arka camından ve koltuğundan geçerek E.A.’nın sırtına isabet etti. Ağır yaralanan E.A., aracını kullanarak olay yerinden kaçtı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ulaşarak yardım çağrısında bulundu.

Acil Müdahale ve Hastaneye Sevk

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine hızla olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, E.A.’ya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Durumu kritik olan E.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Saldırganın Yakalanması İçin Çalışmalar Sürüyor

Polis ekipleri, saldırı sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırının yaşandığı bölgede incelemeler yapan ekipler, delil toplama ve tanık ifadelerini alma çalışmalarını sürdürüyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x