Manşet

Kırıkkale’de Mezarlık hatları yenileniyor

Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Yuva Mezarlığı'ndaki su hatlarını bütünüyle yeniliyor, su motorlarının ve depoların bakımı yapılıyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Bu projeyle, mezarlık alanındaki su kesintilerini tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Yuva Mezarlığı’ndaki su hatlarını bütünüyle yeniliyor, su motorlarının ve depoların bakımı yapılıyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Bu projeyle, mezarlık alanındaki su kesintilerini tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” dedi.

BAŞKAN ÖNAL, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yuva Mezarlığı’ndaki su hatları bütünüyle yenileniyor ve su motorları ile depolar da bakım çalışmalarıyla yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Bu proje ile mezarlık alanındaki su kesintilerinin tamamen ortadan kaldırılması hedefleniyor.

mezarlik-hatlari-yenileniyor-2.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Bu projeyle, mezarlık alanındaki su kesintilerini tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” dedi.

DEPOLARIN BAKIMI TAMAMLANIYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Yuva Mezarlığı’ndaki su hatlarını bütünüyle yeniliyor, su motorlarının ve depoların bakımını tamamlıyoruz.

mezarlik-hatlari-yenileniyor-4.jpg

Bu projeyle, mezarlık alanındaki su kesintilerini tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

Başkan Ahmet Önal’ın da duyurduğu üzere, çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak mezarlık ziyaretçilerinin kullanımına açılacak. Bu yenileme çalışmaları, Yuva Mezarlığı’nı daha modern ve düzenli bir hale getirmenin yanı sıra, ziyaretçilere daha konforlu bir hizmet sunmayı da amaçlıyor. Kırıkkale Belediyesi’nin bu çalışması, kentin altyapısını geliştirmeye ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çabalarının bir örneğidir.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x