Gündem

Kırıkkale’de Kamu Yatırımları Görüşüldü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Kırıkkale’ye geldi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Kırıkkale ziyaretinde ilk olarak Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yardımcısı Karaloğlu, daha sonra Vali Tekbıyıkoğlu ile birlikte Valilik Makamında bir süre görüştü. Görüşmede kent genelindeki kamu yatırımları başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

HUZUR ORTAMININ KORUNMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü ile devam eden ziyarette kurum amirleri tarafından karşılanan ve personellerle bayramlaşan Karaloğlu, şeref defterini imzaladı. Vatandaşın huzuru, güvenliği ve esenliğinin İçişleri Bakanlığı’nın uhdesinde olduğunu ifade eden Karaloğlu, “Büyük fedakarlıklarla Türkiye’de bugün çok güzel huzur ortamımız var. Rabbim bu ortamımızı bozmasın. İnşallah bunu korumak için de el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖLÜMLÜ KAZAMIZ BULUNMAMAKTA

Programa 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Merkezi (GAMER) ile devam eden Karaloğlu, devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Bayram dolayısıyla arefe gününden bu güne yaklaşık 100 trafik vakası olduğunu bunlardan 50 tanesinin trafik kazası olduğu, ölümlü bir kazanın olmadığı bilgisini aktaran İl Müdürü Muhammet Ali Tekinay, ülkemizin en hızlı çağrı alan ve yine Türkiye ortalamasının altında çağrıları anlayıp ilgili kurumlara aktaran kurumu olduğu bilgisi aktarıldı.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ.

Akabinde Karaloğlu ve eşi hanımefendi Sevim Karaloğlu ile Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi hanımefendi Arzu Tekbıyıkoğlu, Şehit J.Uzm.Çvş. Ayberk Soyutemiz’in kıymetli ailesini ziyaret etti.

Ziyaretinde, şehitlerimizin bizlere emaneti olan göz nuru ailemizin bireyleri ile yakından ilgilenen ve her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Sayın Karaloğlu, şehit ailemizin Kurban Bayramını tebrik etti.

İlimizdeki ziyaretine İl Jandarma Komutanlığı ile devam eden Karaloğlu, şeref defterini imzalamasının akabinde, Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk bölgesinin genel güvenlik ve asayişi hakkında bilgi aldı. Görevli personellerin bayramlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu