Kültür Sanat

Kırıkkale’de Bir İlk Muhtar Halk Konseri Düzenliyor

Kırıkkale’nin Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara yönelik halk konseri düzenlenecek. Muhtar Behsat Kürkçü, bütün vatandaşları bu konsere davet etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara yönelik halk konseri düzenlenecek. Muhtar Behsat Kürkçü, bütün vatandaşları bu konsere davet etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞACAK

Kırıkkale’nin Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenecek olan halk konseri, 20 Ağustos Salı günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Konser, mahalle sakinlerini bir araya getirerek unutulmaz bir akşam yaşatmayı hedefliyor. Konserde sahne alacak sanatçılar arasında Ömer Şahin, Ahmet Savaş, Mehmet Erduran, Enes Sivri, Piyanist Emrah, Mehmet Eğlenen, Barış Karatay, Ahmet Özbek ve Fatih Çil gibi isimler bulunuyor.

BÜTÜN VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ

Etkinlik, Kırıkkale Bahçelievler Mahallesi Pazar Pazarı’nın yanında gerçekleşecek. Organizasyonun başında ise Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Behsat Kürkçü yer alıyor. Kürkçü, mahalle halkı için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirterek, tüm Kırıkkale halkını bu coşkulu etkinliğe davet ediyor.

Bir 9 kişi, sakal, keman ve yazı görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x