Asayiş

Kırıkkale’de Bir Bayan Silahla Vuruldu

Bu sabah saatlerinde Kırıkkale'nin Yenidoğan Mahallesi 600. Sokak'ta yaşanan silahlı saldırıda, 25-30 yaşlarında bir kadın vuruldu. Olayın hemen ardından vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Yenidoğan Mahallesi’nde Silahlı Saldırı: Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

Bu sabah saatlerinde Kırıkkale’nin Yenidoğan Mahallesi 600. Sokak’ta yaşanan silahlı saldırıda, 25-30 yaşlarında bir kadın vuruldu. Olayın hemen ardından vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, tedavisi hastanede devam ediyor.

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, mermi çekirdeklerini toplarken, polisin hızlı ve etkili çalışmaları sonucunda zanlı kısa sürede yakalandı. Zanlı, gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.Polis, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma yürütmeye devam ediyor. Olayın failleri ve sebebi hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmamış olsa da, zanlının yakalanmasıyla birlikte önemli bir adım atılmış oldu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x