Manşet

Kırıkkale’de 9 km’lik asfaltlama çalışması tamamlandı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi'nde tamamlanan 9 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde tamamlanan 9 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde tamamlanan 9 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmasını yerinde inceledi. İnceleme sırasında yetkililerden detaylı bilgi alan Başkan Önal, çalışmaların tamamlandığını ve asfaltlama sürecinin diğer bölgelerde de devam edeceğini ifade etti.

KARŞIYAKA MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Karşıyaka Mahallemizde 9 bin metre uzunluğunda 1. Kat Sathi kaplama asfalt çalışmalarımızı başarıyla tamamladık. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” şeklinde bilgi verdi. Başkan Önal’ın bu ziyaret ve paylaşımı, hem projelerin ilerleyişi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi hem de yerel yönetimin altyapı yatırımlarına verdiği önemi vurguladı.
karsiyakaaa.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x