Manşet

Kırıkkale Ülkü Ocakları’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Üniversite Birimi'nde önemli bir devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları’nda büyük bir devir teslim töreni düzenlendi. Tören kapsamında hem Kırıkkale Üniversitesi Başkanı hem de Kırıkkale Ortaöğretim Başkanları değişti. Devir teslim törenine Ülkü Ocakları’na bağlı birçok üye ve davetli katıldı.

Bir 4 kişi, takım elbise ve yazı görseli olabilirKırıkkale Üniversitesi Başkanı Ümit Küçük, görevini Emirhan Doğu’ya devretti. Ümit Küçük, tören sırasında yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları’nda geçirdiği süre boyunca edindiği tecrübeleri ve başarılarını dile getirerek, yeni başkan Emirhan Doğu’ya başarılar diledi. Emirhan Doğu, yeni görevinde Ülkü Ocakları’nın hedefleri doğrultusunda çalışacağını ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceğini belirtti.

Bir 4 kişi, takım elbise ve yazı görseli olabilirAynı tören kapsamında, Kırıkkale Ortaöğretim Başkanı Metehan Yurduseven de görevini Furkan Efe Demirhan’a teslim etti. Metehan Yurduseven, görev süresi boyunca gençlerin eğitimine katkı sağlamak adına gerçekleştirdiği projelerden bahsetti ve Furkan Efe Demirhan’ın bu çalışmaları daha da ileriye taşıyacağına inandığını ifade etti. Yeni başkan Furkan Efe Demirhan, Ülkü Ocakları’nın vizyonunu daha geniş kitlelere ulaştırmak ve gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesini sağlamak için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ümit Küçük ve Metehan Yurduseven’e bugüne kadar yaptıkları değerli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Akpınar, Ülkü Ocakları’nın birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük başarılara imza atacağına olan inancını dile getirdi.

Tören, katılımcıların yeni başkanlara başarı dilekleri ve Ülkü Ocakları’nın gelecek projeleri hakkında bilgi verilmesiyle sona erdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x