Manşet

Kırıkkale MKE Havuzuna Akın Etti

Kurban Bayramında sıcak yaz günleri etkisini sürdürürken, sıcaktan bunalan Kırıkkaleliler çareyi MKE Havuzunda buldu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER

Kurban Bayramında sıcak yaz günleri etkisini sürdürürken, sıcaktan bunalan Kırıkkaleliler çareyi MKE Havuzunda buldu.

KIRIKKALE HAVUZA AKIN EDİYOR
Sıcak yaz günleri etkisini sürdürürken, sıcaktan bunalan Kırıkkaleliler çareyi serin yerlerde buluyor. Özellikle MKE Havuzu, serinlemek isteyen Kırıkkalelilerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Akarsularda ve göletlerde boğulmalara karşı vatandaşlar uyarılırken, bu uyarılara kulak veren Kırıkkaleliler, Makine Kimya Kurumunun havuzuna akın ediyor.Kırıkkale’nin gurur Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’nun (MKE) Kırıkkale Destek Tesislerine bağlı olan yüzme havuzunda iğne atsan yere düşmeyecek duruma geldi,

MKE GENEL MÜDÜRÜ İLHAMİ KELEŞ TEŞEKKÜR
Bayramda şehir dışına çıkamayan ve sıcaktan bunalan Kırıkkaleli vatandaşlar, MKE Yüzme Havuzuna akın etti. Çocuğundan, gencine, ailesinden, bekarına kadar havuzun yolunu tuttu. Gün boyu havuzda serinleyen Kırıkkale halkı MKE Genel Müdürü İlhami Keleş ve MKE Destek Tesisi çalışanlarına teşekkür ettiler. MKE’nin Kırıkkale’nin her zaman yanında olduğunu söyleyen Kırıkkaleliler, son olarak MKE Havuzu sıcaktan bunalan vatandaşın derdine derman oldu.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN
Kırıkkale’nin sıcak yaz günlerinde serinlemek için favori mekanlarından olan Makine Kimya Endüstrisi (MKE) havuzları, kendini yeniledi. Orhan Sorguç Yüzme Havuzu: Pazartesi dışındaki günler ziyaretçilere açık olacak havuz, 10:30 ile 17:30 saatleri arasında hizmet veriyor.  Havuz, pazartesi günleri kapalı olacak ve diğer günlerde (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar) aileler için hizmet verecek.Eski Havuz (Fikret Karabudak Yüzme Havuzu) Fikret Karabudak Yüzme Havuzu, Havuzun açılış saati 10:30 ve kapanış saati 17:30 olarak belirlendi. Pazartesi günleri kapalı olan havuz, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri erkeklere, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise kadınlara hizmet verecek.

Kırıkkale MKE Havuzuna Akın Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale MKE Havuzuna Akın Etti – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale MKE Havuzuna Akın Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale MKE Havuzuna Akın Etti – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x