Spor

Kırıkkale KYK Yurtlarında Spor Heyecanı Zirvede!

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, GSB yurtlarında düzenlenen voleybol ve futbol antrenmanlarını ziyaret etti. Gençlerin spora olan ilgisi ve antrenmanlara gösterdikleri yoğun katılım, Müdür Güneş'i memnun etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, GSB yurtlarında düzenlenen voleybol ve futbol antrenmanlarını ziyaret etti. Gençlerin spora olan ilgisi ve antrenmanlara gösterdikleri yoğun katılım, Müdür Güneş’i memnun etti.

ÇEŞİTLİ BRANŞLAR BULUNUYOR

Kırıkkale’de gençlerin sporla iç içe olmasını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, GSB yurtlarında düzenlenen spor faaliyetleri büyük ilgi görüyor. İl Müdürümüz Hamza Güneş, voleybol ve futbol branşlarında yapılan akşam antrenmanlarını yerinde inceleyerek, gençlerin spor aşkına şahit oldu. Gençlerin enerjisi ve motivasyonu, Müdür Güneş’i oldukça memnun etti.

GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen spor faaliyetleri, yurtlarda da devam ediyor. İl Müdürü Hamza Güneş’in ziyaret ettiği voleybol ve futbol antrenmanları, gençlerin sporla ne kadar yakından ilgilendiğini gösterdi. Bu tür etkinliklerin, gençlerin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmelerine ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine önemli katkılar sağladığı belirtildi.

sporheyecani3.jpg

sporheyecani2.jpg

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x