Spor

Kırıkkale FK’dan Müdür Güneş’e Ziyaret

Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, Başkan Yardımcısı Ramazan Ayan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’i ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, Başkan Yardımcısı Ramazan Ayan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’i ziyaret etti.

DESTEK SAĞLAMAYA HAZIRIZ

2024-2025 futbol sezonu için hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü, diğer bir yandan kamu kurumları ve yöneticilerini ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, Başkan Yardımcısı Ramazan Ayan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’i ziyaret etti. Her alanda sporu desteklediklerini belirten Güneş, “İnşallah bu yıl bir üst lige adımızı yazdıracağız. Elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız” dedi.

HAYIRLI BİR SEZON DİLİYORUM

Kırıkkale’de sporun her alanda gelişmesi için ellerinden gelen çaba ve gayreti gösterdiklerini vurgulayan Güneş, “Futbol sezonumuzun inşallah bütün takımlar için hayırlı şekilde geçmesini temenni ediyorum. Kulüp başkanımız Adnan Duman ve yönetiminin güzel işlere imza atacağına inanıyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, Kırıkkale Sporumuza yeni sezonda başarılar dileriz” ifadesinde bulundu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x