Eğitim

Kırıkkale Eski Milli Eğitim Müdürü Hayatını Kaybetti

Kırıkkale'de geçmiş dönemlerde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsmail Çetin, hayatını kaybetti. Çetin, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de geçmiş dönemlerde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsmail Çetin, hayatını kaybetti. Çetin, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

DUALAR EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Milli Eğitim camiasında çeşitli görevlerde bulunan ve geçmiş dönemlerde Kırıkkale’de Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsmail Çetin, İzmir’de vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Çetin, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü. Merhum Çetin, memleketi Uşak’ın Eşme İlçesinde Çarşı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi.

EĞİTİM CAMİASINI DERİN YASA BOĞDU

Çetin’in ölümünü derin bir üzüntüyle öğrenen Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, paylaşımda bulundu. Aydın, “Eğitim camiasında emekleri geçen, değerli insan merhum İsmail Çetin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ederiz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadesine yer verdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x