Gündem

Kırıkkale ekonomisine katkı sunan firmalar ödüllendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaptıkları ihracatla ülke ve Kırıkkale ekonomisine katkı sunan firmalar plaketle ödüllendirildi. 2022 yılı baz alınarak yapılan değerlendirmede Yüksek teknoloji ürün kategorisine göre en fazla ihracat yapan firma Alfa Solar Enerji Sanayi A.Ş. oldu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale sanayisine değer katan firmalara plaket verildi. Ödüle layık görülen firmalar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından tutulan sanayi sicil veri tabanı 2022 verileri baz alınarak belirlendi. Plaket töreninde Kırıkkale’deki Organize Sanayi Bölgeleri içinde en fazla ihracat yapan firmalara Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan tarafından plaket verildi. Yüksek teknoloji ürün kategorisine göre en fazla ihracat yapan Alfa Solar Enerji Sanayi A.Ş.’ye plaketini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Osman Savaş verdi.

Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde Kırıkkale’de 2020-2023 yılları arasında en çok tasarım tescili başvurusuna sahip olan Bahadır Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından plaket verildi. Teknopark bünyesinde Ar-Ge’ye en fazla bütçe ayıran ve en fazla Ar-Ge personeli istihdam eden firma Proje Fen Teknoloji Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye plaketini Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın verdi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu