Manşet

Kırıkkale Analıktan Mı ? Enerji-Sa’yı Kim Denetliyor

Enerji-Sa, Türkiye'nin yatırım yapmadan en çok kazanan şirketi olarak vatandaşın sabrını taşırdı. Kırıkkale'de her yağmurda, her fırtınada elektrikler kesiliyor. Başkent Ankara'nın yanı başındaki Kırıkkale halkı, Enerji-Sa'nın vurdumduymazlığı karşısında öfkeden çıldırıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Enerji-Sa, Türkiye’nin yatırım yapmadan en çok kazanan şirketi olarak vatandaşın sabrını taşırdı. Kırıkkale’de her yağmurda, her fırtınada elektrikler kesiliyor. Başkent Ankara’nın yanı başındaki Kırıkkale halkı, Enerji-Sa’nın vurdumduymazlığı karşısında öfkeden çıldırıyor.

UZAYA ASTRONOT GÖDERİYORUZ
ENERJİ-SA ELEKTİRİK KESİNTİSİNİ ÇÖZEMİYOR

Astronot Alper Gezeravcı’yı uzaya gönderecek teknolojiyi geliştiren Türkiye, nasıl olur da Kırıkkale’de elektrik kesintilerini çözemiyor? Devletin yaptığı yatırımlarla ayakta kalan Enerji-Sa, hizmet vermekten aciz mi? Faturasını ödeyen vatandaşa hizmet yok, üstüne açma kapama bedeli, okuma parası, kaçak kullanım bedeli yükleniyor. Doğudaki kaçak kullanım bedelini bile dürüst vatandaştan çıkaran Enerji-Sa, bu paralarla neden altyapıya yatırım yapmıyor?

VATANDAŞ CANINDAN BEZDİ
Elektriğe yapılan %38 zam bile hizmet kalitesine yansımamış durumda. Her yağmurda, her rüzgarda elektriklerin kesilmesiyle elektronik cihazlar zarar görüyor, hayat durma noktasına geliyor. Enerji-Sa’nın bu umursamaz tavrı, vatandaşı canından bezdirdi.

DEVLET YETKİLİLERİ NEDEN DUR DEMİYOR.
EN UFAK YAĞMURDA RÜZGAR’DA ELEKTİRİK KESİLİYOR
Devlet yetkilileri, bu şirkete neden dur demiyor? “Hemşerim, faturasını ödemeyenin elektriğini kesiyorsunuz, üstüne açma kapama parası alıyorsunuz, okuma parası alıyorsunuz, doğuda alamadığınız kaçak kullanım bedelini bizden alıyorsunuz ama bize sağlıklı bir hizmet vermiyorsunuz. Yağmurda, rüzgarda elektrik gidip geliyor, milletin elektronik aletleri çöp oluyor. Para kazanıyorsunuz ama hizmet yok. Bu nasıl adalet?” diye soran vatandaşlar, artık sabırlarının tükendiğini haykırıyor.

DEREBEYİ GİBİ DAVRANIYOR
Enerji-Sa, derebeyi gibi davranıyor ve kimseye hesap vermiyor. Ancak vatandaşlar bu keyfiliğe daha fazla göz yummayacak. Elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi, altyapıya yatırım yapılması ve sorumlu bir hizmet verilmesi için acilen adım atılması gerekiyor. Enerji-Sa, vatandaşa hesap vermeli ve hizmet kalitesini derhal artırmalıdır.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x