Yaşam

Kırıkakle Belediye Ekiplerinden Şehre Yeşil Dokunuş!

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki park ve yeşil alanlara can suyu veriyor. Peyzaj düzenleme çalışmalarıyla Kırıkkale, her geçen gün daha da güzelleşiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki park ve yeşil alanlara can suyu veriyor. Peyzaj düzenleme çalışmalarıyla Kırıkkale, her geçen gün daha da güzelleşiyor.

HUMMALI ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar, vatandaşların yeşil alanlara olan ilgisini artırıyor. Kırıkkale Belediyesi, şehrimizin yeşil dokusunu güçlendirmek için büyük bir çaba sarf ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve yeşil alanlarda sürdürdükleri peyzaj düzenleme çalışmalarıyla Kırıkkale’yi daha yaşanabilir hale getiriyor.

EKİPLERDEN YOĞUN MÜCADELE

Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın bu konudaki hassasiyeti, şehrin çehresini değiştiriyor. Yeni ekilen ağaçlar, düzenlenen çiçek tarhları ve yenilenen oyun alanları, hem görsel bir şölen sunuyor hem de vatandaşların dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Kırıkkale’miz, Belediye Başkanımız Ahmet Önal’ın önderliğinde her geçen gün güzelleşiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehirdeki park ve yeşil alanları baştan aşağı yeniliyor. Yeni ekilen çiçekler, düzenlenen oturma alanları ve çocuk oyun gruplarıyla parklarımız daha da keyifli hale geliyor. Bu sayede hemşehrilerimiz, doğayla iç içe huzurlu zamanlar geçirebilecek.”

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x