Keskin

Keskin’de Yıllardır Yapılmayanı Başkan Cönger Yapıyor

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’den Karıştıran Hayvanat Bahçesi İçin Büyük Adım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’den Karıştıran Hayvanat Bahçesi İçin Büyük Adım

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, yıllardır atıl durumda bulunan Karıştıran Parkı’nı yeniden canlandırmak için önemli bir adım attı. Bu kapsamda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğa Koruma ve Hayvan Sağlığı Daire Başkanı Celal Özseyler’i makamında ziyaret eden Başkan Cönger, ilçeye yeniden kazandırılacak olan Karıştıran Hayvanat Bahçesi için gerekli hayvan desteğinin sağlanması konusunda destek sözü aldı.

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Başkan Cönger’in girişimleriyle, Keskin ilçesinde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Karıştıran Parkı, Kırıkkale ve çevre illerden piknik yapmak için gelen vatandaşların uğrak noktası olmuştu. Ancak uzun süredir atıl durumda olan park, Başkan Cönger’in çabaları sayesinde yeniden hayat buluyor.

Göreve geldiği günden bu yana ilçede yaptığı gözle görülür hizmetlerle vatandaşların takdirini kazanan Ekmel Cönger, Karıştıran Parkı’nın tekrar faaliyete geçmesiyle Keskin’e büyük bir değer kazandıracak. Başkan Cönger, bu önemli projeyle ilçenin sosyal ve kültürel hayatını canlandırmayı hedefliyor.

Keskinliler, Başkan Cönger’in bu özverili çalışmaları için teşekkür ederken, Karıştıran Parkı’nın yeniden açılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte, Keskin ilçesi çevre iller için de cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x