Keskin

Keskin’de Su Arızası Giderildi

Keskin ilçesinde vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürün Belediye Başkanı Ekmel Cönger ve ekipleri, her alanda takdir toplamaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürün Belediye Başkanı Ekmel Cönger ve ekipleri, her alanda takdir toplamaya devam ediyor.

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK GÖREVİMİZDİR

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, belediye ekipleriyle birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Cönger, vatandaş odaklı çalışmaların artarak devam etmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla, sosyal ve kültürel alanda yapılacak olan çalışmalarına hız kazandıran Cönger, “Keskin’in her alanda sorununu çözüme kavuşturmak bizim başlıca görevimizdir” dedi.

HER ALANDA DEVAM EDECEĞİZ

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, “Bozkurt Mahallesi Yeni TOKİ mevkisinde oluşan su arızası ekiplerimizce tesbit edilmiş olup ekiplerimiz arızanın giderilmesi için çalışmaktadır” dedi. Başkan Cönger, vatandaş odaklı hizmetlerinin her alanda devam edeceğini ifade etti. Keskin’in daha da yaşanabilir bir ilçe olması noktasında var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Cönger, “Bütün imkanlarımızı Keskin için seferber ediyoruz” ifadesinde bulundu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x