Keskin

Keskin’de Spor Tesisleri Gençlerin Hizmetinde

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Keskin İlçesi'ne bağlı spor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Keskin İlçesi’ne bağlı spor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İl Müdürü Güneş, ilçedeki spor tesislerinin yeterlilik durumu ve sporcuların ihtiyaçları hakkında bilgi almak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdi. Özellikle GSB Spor Okullarına büyük ilgi gösteren Güneş, burada eğitim gören sporcularla bir araya gelerek sohbet etti. Sporcuların antrenmanlarını yakından takip eden Güneş, onların başarıları için gerekli olan tüm imkanların sağlanması konusunda hassasiyet gösterdiğini belirtti.

ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR

Genç sporcularla sohbet ederken onların heyecanını paylaşan Güneş, sporun önemi ve disiplin konusunda gençlere tavsiyelerde bulundu. “Spor, gençlerimizin hem fiziksel hem de mental gelişimine katkı sağlayan önemli bir araçtır.” diyen Güneş, Keskin ilçesindeki spor faaliyetlerinin daha da geliştirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

tesis-jpg2.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x