Keskin

Keskin’de İlçe Emniyet Müdürü Nerede?

Keskin’de her hafta sonu düğünlerde sıkılan silahlar, ilçeyi adeta savaş alanına çevirirken, herkesin aklındaki tek soru şu: İlçe Emniyet Müdürü nerede?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de her hafta sonu düğünlerde sıkılan silahlar, ilçeyi adeta savaş alanına çevirirken, herkesin aklındaki tek soru şu: İlçe Emniyet Müdürü nerede?
KIRIKKALE MERKEZDE MÜCADELE VAR KESKİN’DE YOK
Keskin ilçesinde düğünler adeta savaş alanına dönmüş durumda! Her hafta sonu düğünlerde sıkılan silahlar vatandaşları canından bezdirirken, ilçenin güvenliğinden sorumlu olan İlçe Emniyet Müdürü ortada yok! Kırıkkale merkezde silahla mücadele konusunda başarıyla yürütülen operasyonlar halkın takdirini kazanırken, Keskin’de ise her düğün sonrası aynı tehlike yaşanıyor.

KESKİN’DE NEDEN DUR DENİLMİYOR
Vatandaşlar, “İlçe Emniyet Müdürü bu duruma neden sessiz kalıyor?” diye soruyor. Her köşede silah sesleri yankılanırken, müdürlükten herhangi bir müdahale gelmemesi büyük tepki çekiyor. Kırıkkale merkezde silahlar susturulmuşken, Keskin’de bu tehlikeye karşı neden aynı irade gösterilmiyor? Neden mağandalara izin veriliyor ? Keskin’de sokakta gezmektne korkuyoruz her yerden tepemize yorgun mermi yağıyor ifade ettiler.

BİRİ ÖLÜNCE Mİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HAREKETE GEÇECEK 
Keskin İlçe Emniyet Müdürü’nün bu sorumsuzluğu, ilçedeki güvensiz ortamın baş sorumlusu olarak görülüyor.Keskin’de yaşayanlar, artık can güvenliklerinin kalmadığını belirterek, Daha kaç düğünde silah sıkılacak? Bir felaket mi yaşanmalı bir ölünce mi İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçecek ? İlçe Emniyet Müdürü’nü görevini yapmaya davet ediyor. İlçede yaşanacak bir felaketin sorumluluğu, bu sorumsuz tavrıyla müdürlüğün omuzlarına yükleniyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x