Gündem

Keskin’de etüt çalışması başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale-Kırşehir karayolu üzerinde Keskin mevkisinde meydana gelen kazalar üzerine yaya üst geçidi, orta refüje ferforje çit ve yol kenarına oto korkuluk yapılması için gerekli etütler ve çalışmalar başladığını söyledi.

HABER: TAHİR ERDEM

Öztürk, 25 Ağustos 2023 tarihinde Keskin’de meydana gelen kaza üzerine açıklamalarda bulundu. MHP Milletvekili Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“25.08.2023 tarihinde Kırıkkale-Kırşehir karayolu üzerinde Keskin mevkisinde maalesef bir kardeşimizin hayatını kaybettiği elim bir trafik kazası yaşanmıştır. Kardeşimizin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun.

Kaza üzerine 28.08.2023 tarihinde bölge sakinlerinin talepleriyle ilgili bir açıklamaları ve girişimleri olmuştur. Daha öncede kazaların yaşandığı bu bölgede 29.08.2023 tarihi itibariyle mülkî amirler ve Karayolları yetkilileri tarafından gerekli incelemeler yapılmış olup talepler dinlenmiştir. Bölgeye yaya üst geçiti, orta refüje ferforje çit ve yol kenarına oto korkuluk yapılması için gerekli etütler ve çalışmalar başlamış olup konunun hem Karayolları Genel Müdürlüğü hem de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı nezdinde gerekli takibi ve bir an önce neticelenmesi için görüşmelerimizi ve girişimlerimizi sürdüreceğiz. Kırıkkalemizin her sorununun çözümü için tüm çalışmaları yapıyoruz” dedi.

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu