Keskin

Keskin’de Çocuklar İçin Müjde!

Keskin İlçesinde bulunan tüm çocuk parkları, bakım ve onarım çalışmalarıyla yenileniyor. Belediye Başkanı Ekmel Cönger'in verdiği müjdeyle çocuklar, daha güvenli ve eğlenceli oyun alanlarına kavuşacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin İlçesinde bulunan tüm çocuk parkları, bakım ve onarım çalışmalarıyla yenileniyor. Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in verdiği müjdeyle çocuklar, daha güvenli ve eğlenceli oyun alanlarına kavuşacak.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLER

Keskin Belediyesi, ilçemizin minik sakinlerinin daha mutlu olması için kolları sıvadı. İlçedeki tüm çocuk parkları, kapsamlı bir bakım ve yenileme sürecine alındı. Belediye Başkanı Ekmel Cönger, yaptığı açıklamada, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda oyun oynayabilmeleri için bu çalışmaları başlattıklarını belirtti. Parklarda yapılacak yenilemelerle birlikte çocuklar, daha renkli ve eğlenceli vakit geçirebilecekler.

GELECEĞE YAPILAN EN GÜZEL YATIRIM

Keskin’de çocuklar için güzel günler geliyor! Belediye, ilçedeki tüm çocuk parklarını yenileyerek çocukların daha mutlu olmasını sağlıyor. Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in bu konudaki hassasiyeti, çocuklarımızın geleceğine yapılan en güzel yatırımlardan biridir. Yenilenen parklarımızda çocuklarımız, arkadaşlarıyla güvenle oynayabilecek ve güzel anılar biriktirebilecekler.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x