Keskin

Keskin İlçe Merkezi Asfaltlanıyor

Keskin ilçesinde, Belediye Başkanı Ekmel Cönger'in bizzat takip ettiği asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde, Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in bizzat takip ettiği asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, Belediye Başkanı Ekmel Cönger, asfaltlama çalışmalarını bizzat takip ediyor. Keskin ilçe merkezi, modern ve güvenli bir ulaşım altyapısı sağlamak amacıyla yenilenen asfalt yollarla buluşuyor.AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, çalışmaların hızla ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ve bürokratlara teşekkür etti. Kaplan, “Keskin’imize, Keskin’li hemşehrilerimize hayırlı olsun. Karayolları Genel Müdürlüğü’müzün destekleri ile sırasıyla ilçelerimizin tamamında asfalt yol ihtiyacını tamamlayacağız.” dedi.Açıklamasında destek veren isimlere de teşekkür eden Kaplan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na, Bitüm desteği için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar’a ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 7 kişi, yol ve yazı görseli olabilirKeskin İlçe Merkezi Asfaltlanıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Keskin İlçe Merkezi Asfaltlanıyor – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x