Keskin

Keskin Belediyesin’de Ali Şanal Süpriz Bir Şekilde Emekli Oldu

Keskin Belediyesi'nin Meşhur Müdürü Ali Şanal Emeklilik Dilekçesini Verdi: Belediye Başkanlığı İçin Hazırlıklara Başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi’nin Meşhur Müdürü Ali Şanal Emeklilik Dilekçesini Verdi: Belediye Başkanlığı İçin Hazırlıklara Başlıyor.

Keskin Belediyesi’nde uzun yıllar muhasebe müdürlüğü yapan Ali Şanal, emeklilik dilekçesini verdi. Bir dönem Yahya Uçaçelik, kısa bir süre Bület Altınışık ve iki dönem Dede Yıldırım’ın dönemlerinde görev yapan Şanal, belediyenin mali işlerinde önemli rol oynadı.Yerel basında sık sık adı geçen Ali Şanal, son yerel seçimlerde de Keskin Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.Ali Şanal’ın süpriz bir şekilde emekli olması Keskin ilçesinde şaşkınlık yaratırken bazı kesimlerin ise Şanal’ın, emekliliğin ardından bir sonraki seçimlerde Keskin Belediye Başkanlığı için hazırlıklara başlayacağına ifade edilirken.Gelecek seçimlerde de aday adayı olmayı düşünen Ali Şanal’ın bu süreçte nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor.Keskin’de 2029 seçimleri için siyaset şimdiden başladı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x