Keskin

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’den TBMM Ziyareti

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti. Ziyarette, ilçede yapılan çalışmalar ve ilçedeki sorunlar hakkında kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret etti. Ziyarette, ilçede yapılan çalışmalar ve ilçedeki sorunlar hakkında kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Başkan Cönger, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Sayın vekilimize ilçemize ve bize göstermiş olduğu ilgi ve alakaları için Keskinli hemşehrimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum,” dedi.

Keskin halkı, Vekil Kaplan’ın ilçelerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı minnettarlığını dile getirdi. Vekil Kaplan’ın, ilçe belediye başkanları ile birlikte Kırıkkale’ye hizmetlerin aksamadan gelmesi için bakanlıklarla iş birliği içerisinde çalışması, Keskin halkı tarafından takdirle karşılandı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x