Keskin

Kerem Dinç Keskin’deki Yolsuzluğu Eleştirdi

Keskin Belediyesi'nde Yolsuzluk Skandalı: Eski Muhasebe Müdürü ve Çalışanlar Tutuklandı, Soruşturma Derinleşiyor

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi’nde Yolsuzluk Skandalı: Eski Muhasebe Müdürü ve Çalışanlar Tutuklandı, Soruşturma Derinleşiyor

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde önceki dönemde iddia edilen yolsuzluk skandalı, dağılım sarsmaya devam ediyor. Keskin Belediyesi’nde muhasebe muhasebe usulsüzlükleri yapılan soruşturma soruşturması kapsamında, eski Muhasebe Müdürü A.Ş., muhasebe biriminde çalışan MG ve MG’nin kayınbiraderi TD tutuklandı.

Yüz Milyonlarca Liralık Yolsuzluk İddiası

Soruşturma çerçevesinde yapılan ilk incelemelerde yolsuzluğun sıcaklığının yüz lirayı bulduğu iddia ediliyor. Belediyedeki muhasebe birimlerindeki usulsüzlükler meydana geldi ve kamuya yayılan yayılma faaliyeti şüphesiyle soruşturma soruşturması, genel olarak geniş çapta yankı uyandırdı. Belediyedeki mali işlemlerde tespit edilen yolsuzluklar, ilçede büyük tepkiye neden örnekler, çözümlerin devamının kamuoyuyla paylaşıldığı bilgiler

Kerem Dinç’ten Sosyal Medyada Sert Çıkış

Yaşanan bu olayların ardından sosyal medyadaki pek çok kişi kayıtsızlık olayına ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Keskin’in tanınmış siyasetçilerinden ve 2019 yılında belediye başkan aday adayı olan son dakikada adaylığı engellenen Kerem Dinç, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Dinç, yaptığı paylaşımda sadece tutuklanan kişiler değil, 2019 yılında bu isimlerin adaylığına onay veren il yönetimi ve Kırıkkale Belediye Başkanı’nın da hırsızlık şüphesi tutuklanması gerekir diyerek paylaşım yaptı.

Soruşturma Derinleşiyor: Yeni Tutuklamalar Bekleniyor

Keskin Belediyesi’nde yapılan yolsuzlukların ardından soruşturma genişletilerek devam ettiriliyor. İlgili birimlerde yapılan incelemelerin sürdüğü.Yolsuzluk iddialarının büyük yüz milyonlarca lir olduğu idda edilirken, yeni tuttuklamaların da olacağı gelen bilgiler arasında.

Keskin ve Kırıkkale Gündeminde Büyük Yankı

Yolsuzluk olayının büyüklüğü ve tutuklanan kişilerin belediyedeki kilit pozisyonlarda görev yapmış olması, Keskin halkı arasında büyük yankı uyandırdı. Belediyeye olan güven sarsılırken, kamuoyunda sorumluların tamamının ortaya çıkması ve adaletin yerinin bulması ifade edilirken Kırıkkale’de yankı bulan bu olay, il genelinde geniş bir tartışma haline geldi.

Kerem Dinç Keskin'deki Yolsuzluğu Eleştirdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kerem Dinç Keskin’deki Yolsuzluğu Eleştirdi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average 
 5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
osman keskin
osman keskin
25 Eylül 2024 15:32

haklı beyaa zamanın keskin belediye başkanı da araştırılmalı baştakilerin haberi olmadan götürebilir mi pay etmişler aralarında

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x