Manşet

Kent Lokantası Yarın Açılıyor (Pazartesi)

İlk defa İstanbul'da 2022 yılında hizmete açılan kent lokantası artık Kırıkkale'de de hizmet verecek. Kırıkkale Belediyesi Kent Lokantası yarın (pazartesi) saat 12.00'da kapılarını açıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlk defa İstanbul’da 2022 yılında hizmete açılan kent lokantası artık Kırıkkale’de de hizmet verecek. Kırıkkale Belediyesi Kent Lokantası yarın (pazartesi) saat 12.00’da kapılarını açıyor.

4 ÇEŞİT YEMEK 60 LİRA
Düşük gelirli kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki 2022 yılında İstanbul’da açılan kent lokantası artık Kırıkkale’de de hizmet verecek. 4 çeşit yemeğin 60 TL’ye satışa sunulacağı Kırıkkale Kent Lokantası Ankara Caddesi’nde As Spor Mağazası yanında yarın açılıyor. 3 katlı binada 60 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği kent lokantası Pazar günleri hariç 12.00 – 15.00 saatleri arasında açık kalacak. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz! Kent Lokantası olarak sizlere lezzetli ve ev sıcaklığında yemekler sunmak için kapılarımızı açıyoruz!  Uygun fiyatlarla kaliteli ve nefis tatlar için bekliyoruz. Pazartesi 12:00’de görüşmek üzere!” dedi. İlk gun mönüsü; mercimek çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı ve tatlıdan oluşuyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x