Balışeyh

Kaymakam Tunçer, Köyleri Ziyaret Ediyor

Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer, köy ziyaretlerine başladı. İlçeye bağlı köyleri ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Tunçer, yapıvlması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer, köy ziyaretlerine başladı. İlçeye bağlı köyleri ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Tunçer, yapıvlması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KÖYLÜLERİN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Balışeyh’e bağlı köylerin sorunlarının çözüme kavuşması ve köylülerin taleplerinin yerine getirilmesi amacıyla Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer, köy ziyaretlerine başladı. İlçeye bağlı köyleri ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Tunçer, yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Tunçer, Aşağıkarakısık,Yukarıkarakısık ve Koçubaba Köylerini ziyaret ederek birim amirleri ve köy muhtarları ile birlikte köylerin sorunlarını yerinde inceledi ve vatandaşlarla hasbihal etti.

BEREKETLİ SEZONLAR TEMENNİ ETTİ

Devlet olarak her alanda en iyi çalışmayı yapmak için mücadele verdiklerini ifade eden Kaymakam Tunçer, “Köylerimizin her yerini gezerek sorunlara çözüm bulmak istiyoruz. Muhtarlarımızla ve köylülerimizle bir araya geliyoruz. Hem de hasat sezonu kapsamında hayırlı ve bereketli bir sezon diliyoruz. İnşallah bu sezon bütün çiftçilerimizin istediği gibi verimli bir şekilde geçer. Yeniden bütün ürünleri ve kazançları bereketli olsun” dedi.

kaymakam-tuncer-koyleri-ziyaret-ediyor2.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x