Karakeçili

Karakeçili’de Kursiyer Öğrenciler Piknikte Buluştu

Karakeçili İlçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kursiyer öğrenciler için piknik etkinliği düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili İlçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kursiyer öğrenciler için piknik etkinliği düzenlendi.

KAYMAKAM YALNIZ BIRAKMADI

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kırıkkale dahil ilçe merkezlerinde etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Yapılan etkinliklerde öğrencilere çeşitli eğitimler verilerek, yaz aylarının en iyi şekilde değerlendirilmesi sağlanıyor. Karakeçili İlçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kursiyer öğrenciler için piknik etkinliği düzenlendi. Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, piknik etkinliğinde bulunan kursiyerleri yalnız bırakmadı.

DOĞAYLA İÇ İÇE OLMA FIRSATI BULDU

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen piknikte öğrenciler, hem eğlendi hem de doğayla iç içe olma fırsatı buldu. İlçe Kaymakamı İbrahim Ergin’in de katıldığı etkinlikte öğrenciler, unutulmaz anlar yaşadı. Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, gençlerin eğitimine ve sosyalleşmesine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen piknikte öğrencilerle bir araya gelen Ergin, onlarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.

karakecili-jpg2.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x